BLOG


Galerii najdete pod tímto odkazem: https://eu.zonerama.com/nikolkopp/Album/8172357

Možná právě řešíte, v čem budete upravovat fotky nebo již delší dobu uvažujete, že to s Lightroomem zkusíte. No aby ne! Patří mezi špičku editačních programů. Je to skvělý program na který si rychle zvyknete a vaše fotky povýšíte na nový level.

Když se na mě Eliška obrátila s dotazem, co obnáší takové focení pejska, že má doma starší čivavu a moc ráda by měla pěknou fotku, ale fenka je na lidi hodně vzteklá, jestli si s ní poradím... byla to výzva! Okey, zkusíme to. Vybrala jsem klidnou a ničím nerušenou lokalitu, abychom z focení vytáhli co nejvíce. Ze začátku na mě...

Jaro už je pomalu pryč, takže je čas naladit se na letní atmosféru. Rhodéský Ridgeback je původem pes z jižní Afriky a slunce k němu neodmyslitelně patří. Kvůli tomu však nemusíme jezdit do Afriky, stačí si počkat na kopci na západ slunce a ta pravá africká atmoška je na světě.

Klubová výstava v Nové Živohošti pro plemena: Aljašský malamut, Grónský pes, Samojed a Sibiřský husky. Klub severských psů má výstavu opravdu na bezva místě. :)

Plemena psů

15.03.2019

Pes je nejpopulárnější domácí mazlíček na celém světě, který provázející člověka minimálně 14 tisíc let.

Jednu volnou neděli jsme s kamarádkou otestovaly focení s Holi barevným práškem, který je poslední dobou velmi populární nejen mezi fotografy. Focení s práškem Holi získalo popularitu hlavně díky festivalům "Barvám neutečeš", který se konal už snad v každém větším městě.