BLOG


Galerii najdete pod tímto odkazem: https://eu.zonerama.com/nikolkopp/Album/8172357

Možná právě řešíte, v čem budete upravovat fotky nebo již delší dobu uvažujete, že to s Lightroomem zkusíte. No aby ne! Patří mezi špičku editačních programů. Je to skvělý program na který si rychle zvyknete a vaše fotky povýšíte na nový level.

Tyto obchodní podmínky podnikající fyzické osoby Nikola Koppová (IČ: 08440654), zapsané v živnostenském rejstříku vedeném u Městského úřadu v Olomouci (dále jen "fotograf") upravují v souladu s ustanovením § 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník") vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé v...

Fotodokumentace vrhu A pro chovatelskou stanici jezevčíků trpasličích králičích hladkosrstých v 7 týdnech věku. Focení probíhalo v lese a jako správní lovečtí psi se tam cítili jako doma. :)

Když se na mě Eliška obrátila s dotazem, co obnáší takové focení pejska, že má doma starší čivavu a moc ráda by měla pěknou fotku, ale fenka je na lidi hodně vzteklá, jestli si s ní poradím... byla to výzva! Okey, zkusíme to. Vybrala jsem klidnou a ničím nerušenou lokalitu, abychom z focení vytáhli co nejvíce. Ze začátku na mě...

Tradiční oblastní výstava psů s řadou klubových a speciálních výstav v krásném prostředí zámecké zahrady v Náměšti na Hané. Letos bylo na výstavu nahlášeno 1111 psů a výstava byla spojená s 11 klubovými a speciálními výstavami. Všechno vyšlo na jedničku. :)

Již tradičně patří první víkend v září na výstavišti psům. Každoročně se do Olomouce sjedou majitelé více než dvou a půl tisíců psích šampionů z Česka i zahraničí. K vidění jsou známá i ta méně známá a vzácná psí plemena. Kromě soutěže se návštěvníci každoročně mohou těšit také na bohatý doprovodný program, který nabídne naučnou stezku pro děti,...

Díky Disneyho pohádce 101 dalmatinů, snad neexistuje nikdo, kdo by toto plemeno neznal. Dalmatin není pouze roztomilá psí filmová hvězda. Toto plemeno má hluboké historické kořeny.

Jaro už je pomalu pryč, takže je čas naladit se na letní atmosféru. Rhodéský Ridgeback je původem pes z jižní Afriky a slunce k němu neodmyslitelně patří. Kvůli tomu však nemusíme jezdit do Afriky, stačí si počkat na kopci na západ slunce a ta pravá africká atmoška je na světě.